4 Şubat 2015 Çarşamba

Doğum Günü Mesajları

“Özge’m ilk sözümü seni çok sevdiğimi söyleyerek başlamak istiyorum. Ben seni her şeyden, herkesten çok seviyorum, her gün gördüğüm tanıdığım insanlardan bile. Ben sana sarılmayı çok isterdim. Sana sarılıp kokunu içime çekmek isterdim. Senin kokunun ciğerlerimde dolmasını isterdim. Seninle bir fotoğrafım olsun isterdim. Senin yüzüne karşı seni çok seviyorum demek isterdim. Ama böyle bir şey olamayacağını biliyorum. Çünkü ben Balıkesir’de yaşıyorum. Sana sarılamayacak olmam hep aklıma geliyor ve çok üzülüyorum. Sana olan sevgimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum, sana olan sevgim bu satırlara sığamıyor. Biz Özgeistler seni çok seviyoruz. Biz seni başrol olduğun için, reytingler yüksek olduğu için değil, seni samimi, içten, tatlı, güzel ve başarılı olduğun için seviyoruz.
 Ben özellikle gülüşünü çok seviyorum. Sen güldüğünde zaman duruyor sanki. Çok güzel gülüyorsun Özge’m, o tatlı gülüşün yüzünden hiçbir zaman eksik olmasın. Sen güldüğünde, mutlu olduğunda bende gülüyorum. Sen dizide ağladığında, üzüldüğünde bende üzülüyorum. Ben senin hep mutlu olmanı istiyorum. Gülüşün bana huzur veriyor Gürel, gülüşün benim için en güzel manzara. Saatlerce durup senin gülüşünü izleyebilirim. Sen güldüğünde tüm dertlerimi, sıkıntılarımı unutuyorum. Benim bu hayatta tek bir dileğim var seni görmek ve sana sımsıkı sarılmak. Sen bir fotoğraf paylaştığında kıpır kıpır oluyorum, telefonu öpüyorum resmen, içim içime sığmıyor. Seni cumartesi akşamları izlediğimde gözümü senden alamıyorum, çok güzel oymuyorsun, çok başarılısın ve güzelsin meleğim. Akşamları saatlerce gülüşünü izliyorum. Ben senin o tatlı gülüşünü ezberledim, çıkmıyor aklımdan. Meleğim doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki idolümsün, iyi ki sevmişim seni. Doğum günün tekrardan kutlu olsun, nice senelere meleğim. Sen iyi ki doğmuşsun. Sen olmasan bu hayatın tadı tuzu olmazdı, neşesi olmazdı. Sensiz bir dünya hayat düşünemiyorum. Sen benim mutluğumsun yaşama sebebimsin. Gülüşün beni hayata bağlıyor, sesin bana huzur veriyor. Biliyor musun seni bana benzetiyorlar ve çok mutlu oluyorum. İdolüme benzemek çok güzel bir şey ama ben sana benzeyemem, hiç kimse sana benzeyemez. Çünkü sen teksin eşin benzerin yok senin. Özge’m senden tek bir isteğim olacak. Belki benim tweetlerimi görüyorsundur. Biz Özgeistleri bir fav versen, bizi mutlu etsen. Belki bize bir gün fav verirsin. Seni çok seviyorum tekrardan iyi ki doğdun bir tanem.”

@ElifnurDumanlar


“Cümleye nasıl başlasam bilemiyorum. Ama ilk olarak seni çok sevdiğimi söylemek isterim. Senin hakkındaki düşüncelerim çok farklı çünkü sen değerlisin. O sempatikliğin, neşeli ve tatlı hallerin beni benden alıyor. İyi ki tanımışım diyorum bir kez daha…
Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Bir kere doğal oynuyorsun rolünü ve en çok bu yönünü seviyorum senin. İyi ki benim idolümsün ve iyi ki seni kendime idol seçmişim. Seninle ilgili düşünlerim tabi ki bunlarla sınırlı değil. Eğer başlarsam sayfalar alır çünkü. Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!”

@DearSerkan / Dilara


“Özge benim nefesim gibi. O olmadan olmayacak gibi. Onsuz yaşanamaz gibi. Gerçekten gülüşünü görmek ona sarılmak için her şeyimi verirdim.
Eğer bir gün ölürsem beni Özge’nin gamzelerine gömün. Anlatamayacak kadar çok seviyorum. Hani ayağın sıcak kumda yanar denize girersin ya o gibi seviyorum. Sevdiğin çocuğa bakarsın ya o gibi bakıyorum. Çünkü sadece onu seviyorum. Biz kendimize Özgeist dedik çünkü çok sevdik. Kimimiz Kiraz Mevsimi’nden beri kimimiz Kızım Nerede’den beri. Ama doğru kişi seviliyorsa zamanın önemi yoktur ve biz doğru meleği sevdik. Odamda posterlerin var kimisini yazıcıdan çıkarttım ama sonuçta sensin hepsi. Ders çalışırken sıkıldığımda birkaç dakika sana bakıyorum ve seninle konuşuyorum Özge abla. Sonra seni gördüğümde yapacaklarımın provasını yapıyorum her gün. Belki bir gün deyip uzanıyorum sonra. Seni çok seviyoruz Özge. Yaz tatili gibi, cumartesi akşamı gibi. Senin bizi sevdiğin gibi seviyoruz.”  
      
@ezgocanist / Nil


“Seni ilk tanıdığımdan beri yanı Kiraz Mevsimi’nde ilk gördüğüm andan beri çok seviyorum. Ben kimseyi böyle sevmemiştim.
İyi ki doğdun 5 Şubat mucizesi seni çok seviyoruz!”

@Cayaogludelisi


“4 Temmuz Cuma günü tam anlamıyla hayatıma giren insan. Sen olmasaydın ne yapardım acaba? Hiç düşünemiyorum. İyi ki sana hayranım, iyi ki seni örnek alıyorum, her şeyinle örnek alınacak bir insansın çünkü. Seni görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Seni o kadar çok seviyorum/seviyoruz ki tahmin bile edemezsin. İyi ki varsın, iyi ki idolümsün. Doğum günün kutlu olsun her şeyim!
İyi ki doğmuşsun mükemmel insan!”

@OzgeBenimKb / Öykü


“Ben Ilgın (@sekerlitavuk) nasıl başlanır bilmem böyle yazılara. Çok seviyorum seni. Buralara, bu insanların arasına ilk senin fanın olarak katıldım. İyi ki de katılmışım. Ben hiç yanında görmediğin, kokusunu hiç koklamadığın, doya doya sarılmadan, yanında hiç durmadan nasıl sevilir ilk sende öğrendim. İlk seni sevdim televizyondan ve ilk sana da dedim bu kadın sevilesi bir kadın diye. Sen benim ilkimsin. Bugün yaş günün. Hep mutlu ol. Kimse seni üzemesin. Hep o içimizi ısıtan, seninle beraber güldüğümüz gülüşünü hiç eksiltme. Seni çok seviyorum/seviyoruz. Biz ne olursa olsun hep yanındayız. Fazla uzatmakta istemiyorum. Doğum günün kutlu olsun güzel gülüşünü sevdiğim kadın. Nice beraber geçireceğimiz yaş günlerine, kendine iyi bak canımın içi. Nice yıllara.

@sekerlitavuk / Ilgın


"Özge ablacım; öncelikle seni bilemeyeceğin kadar çok seviyoruz. Bir günümüz seni düşünmekle geçiyor. Acaba Özge abla tweet attı mı, acaba fotoğraf attı mı, acaba birine fav verdi mi diye düşünüyoruz. Seni özlüyoruz hem de çok. Aslında en kötüsü de onu özlediğimizi hissediyor mu hissi. Sende bizi özlüyor musun? Uzun lafın kısası, dünyalar tatlısı ablam iyi ki doğdun. İyi ki bizimlesin, iyi ki sana abla diyoruz.
İyi ki doğdun, nice yıllara.”

@cayogluandgurel / Melisa


“Selam Özge abla; seni çok seviyorum sen tam bir kanatsız meleksin. Sen benim idolümsün. Hayatımda senin kadar hiçbir ünlüye bu kadar bağlanmamıştım. Kısaca iyi ki doğdun, iyi ki varsın! Seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun!”

@ozser_bitane / Makbule


“Sevgili Özge abla; seni ilk olarak Medcezir’de görmüştüm. Ama pek dikkat etmemiştim. Sonra Kiraz Mevsimi’nin fragmanı çıktı. Ne güzel kız dedim… O gün Kiraz Mevsimi’nin ilk günü seni izledim. “Ne kadar güzel bir oyuncu ya.”Diye geçirdim içimden. Sonra seni araştırmaya falan başladım. Twitter, instagram her yerden seni takip ediyordum. Şimdi benim mucizemin doğum günü… İyi ki hayatıma girmişsin, renk katmışsın. Seni mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Ben seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Samimiyetin için, sevgin için, bir gülüşünle bana dünyaları verdiğin için, mükemmel bir abla olduğun için, bana sevmeyi öğrettiğin için, sayamadığım birçok şey için çok teşekkür ederim sana.
Birden girdin hayatıma ama hiçbir zaman çıkma hayatımdan. Her zaman ablam olarak kalacaksın. Kusursuz, mükemmel abla…
Yeni bir sayfaya güzel hikâyeler yazman dileğiyle… İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin...”

@GurelBagimlisi / Gülsün


“Seni ilk Medcezir’de gördüm ve işte aradığım idol dedim. Ama kısa sürdü. Seni bir daha nerede göreceğim deyip karalar bağlamıştım. Ama Allah dualarımı kabul etti ve seni yeniden karşıma çıkardı. Bugün doğum günün, iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım, iyi ki idolümsün. Hep yüzün güler inşallah. Seni seviyorum.

@ozgegurel199 / Türkan


“Doğum günün kutlu olsun… Nice senelere… İyi ki doğmuşsun ve iyi ki seni tanımışım. Çok doğal, çok samimi, çok tatlısın. Çok masum bir kalbin var. Gamzelerin ve gülüşünle çok başka oluyorsun. 5 Şubat günü en güzel şeyleri yaşaman dileğiyle…
 Hayatta başarılar. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın. En tatlı Kiraz’Cansın sen.”

@zeynep5723 / Zeynep


 “Özge Gürel çok tatlı, çok güzel, çok sempatik biri.☺ Onu çok seviyorum. Gülüşü zaten ayrı bir mutluluk insana huzur veriyor. Melek gibi biri. Biz Özgeistler onu çok seviyoruz ve onu örnek alıyoruz. Her zaman onun hayranı olarak kalacağım. Onu bir ünlüden daha yakın görüyorum, bir abla gibi. Bir meleğin hayranı olmaktan gurur duyuyorum. Umarım hep mutlu olur, hep yüzü güler, hiç üzülmez.

@NisaTemir486 / Nisa


“Özge benim her şeyim, onu sevdiğim kadar kimseyi sevmiyorum. Onun için herkesi karşıma almaya hazırım. O nasıl desem kısa bir zamanda her şeyim oldu. Onu nasıl seviyorum bir ben bir de Allah bilir. Sete de gelmeyi çok istiyorum İstanbul’da olduğum halde gelemiyorum evet ama içimde bir umut var geleceğim, deneyeceğim gelmeyi. İyi ki doğmuş, iyi ki annesi onu dünyaya getirmiş. Çok tatlı ve güzel bir kız. Çok ama çok seviyorum. İyi doğdun meleğim.”

@ForoverSerkanst


“Merhaba, kanatsız meleğim. Doğum günün kutlu olsun. Canım benim, her yeni yaşında mutluluğa ulaşmanı, hayatı tüm güzellikleriyle yaşamanı diliyorum. Rabbimiz seni tüm kötülüklerden korusun. Hep mutlu ol. Hayatta yapmak isteyip yapamadıkların karşısında bir engel olmasın. Her zaman o güzel yüzün gülsün çünkü çok güzel gülüyorsun. Senin gülüşün bana hayat aşkı, huzur veriyor. Yaşama sevincim benim. İyi ki tanımışım seni. İyi ki hayatımdasın. Gülüşünü, neşeni, huzurunu, enerjini hiçbir zaman kaybetme. Seni çok ama çok seviyorum Özge Gürel.”

@AyazSsss441 / Aysel

                                                                               
“Güzeller güzeli insan! İyi ki varsın, iyi ki hayatımızdasın! Seni çok seviyoruz! Mutlu yıllar!”

@dmtzdmrtugba


“Nasıl anlatılır bilmiyorum sana olan sevgimiz en güzel sözlerin yanında bile küçük kalacağı için bir şey ancak bahsedilir anlatılmaz. Bizde bahsedelim, çok tatlı, sempatik, güzel… Daha çok şey var bunlar bile seni sevmeye yeter, ben senin içtenliğini samimiliğini seviyorum en çokta.”

@ozge_nin_gulusu / Derya


“Şimdi öncelikle merhaba! Seni kaç aydır, kaç haftadır seviyorum, hayranım bilmiyorum ama şahsen her zaman hayranın olarak kalacağım meleğim. Sende böyle bir şey var ne olduğunu çözemedim çok güzelsin, çok tatlısın, çok iyi bir oyuncusun. İyi ki benim idolümsün, iyi ki senin hayranınım Gürel. Doğum günün bugün, doğum günün kutlu olsun canım idolüm. Her zaman seni seveceğim, kalbim taş kesene kadar hayranın olarak kalacağım. İnşallah görürüm seni. Böyle sana bir sarılsam, kokunu içime çeksem dünyalar benim olur. Bana bir gülsen. Ya bunların olması için neleri vermem güzelliğim, meleğim. Uzun yazmayı beceremem yani uzun lafın kısası doğum günün kutlu olsun kanatsız melek. İyi ki varsın, iyi ki annen doğurmuş seni, iyi ki senin hayranınım. Nice Kiraz Mevsimli, kirazcanlı bol bol eğlenceli mutlu senelere güzellik. Her zaman seveceğim seni. Çok seviyorum Gürel!

@ozgeebenimbye


“Oyunculuğunla kalplerimizi fetheden güzellik! İyi ki varsın! Samimilik, içtenlik akan yüzünden gülümsemen iç eksik olmasın! KM Ailesi seni çok çok seviyor! Mutlu yıllar!"

@araasbey / Beyza


“Oyunculuk samimiyet bir araya gelip seni oluşturmuş. Olan biten bu. İyi ki doğdun her şeyim. İyi ki bizimlesin. Seni çok seviyoruz bir tanemizsin.”

@demoserocuyaa


“Özge’m seni çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun güzelliğim. Yeni yaşında o güzel yüzün hep gülsün. İyi ki varsın, iyi ki tanımışız seni. Nice musmutlu yıllara gülüşünden öptüğüm. Gerçekten 5 Şubat mucizesisin. Seni doğurduğu için annene kocaman teşekkür ederiz. Doğum günün kutlu olsun samimiyetine öldüğüm.”

@OzgeTopuzu


“Özge abla doğum günün kutlu olsun. Özgeistlerin seni çok seviyor. Güzel gülüşlü, özel prenses iyi ki varsın!

@nazlican_gun / Nazlıcan


“Doğum günün kutlu olsun… Her şey gönlünce olsun Özge’m. Bir anda kalbimize girdin seni çok seviyoruz, mutlu yıllar.

@serenaygozluk


“Çok tatlı bir o kadar da harika bir oyuncusun Özge. Nice senelere. İyi ki doğdun…

@WaffleEda

“Seni çok seviyoruz. İyi ki varsın. Sen bizim bir tanemizsin. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.”

@zgegrelfann1 / Nisanur


“Öncelikle söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Seni ilk televizyonda gördüğümde senin ne kadar güzel ve bir o kadar da tatlı olduğunu gördüm. Artık sadece bir şey istiyorum seni görmek, bir kez olsun o yanaklarından öpüp sarılmak istiyorum. Maalesef ki bunun gerçek olamayacağını da biliyorum. Çünkü İstanbul’da oturmuyorum. Seninle fotoğraf çektirenleri çok kıskanıyorum. Benim ne eksiğim var ki? Seni anlatamayacağım kadar çok seviyorum Özge. Televizyondaki sempatik hallerin, duruşun, gülüşün, güzelliğin beni benden alıyor. O kadar tatlısın ki. Attığın fotoğraflar, tweetler bile benim için yetiyor. Seni çok seviyorum Özge’m. Hep arkandayım. Ne olursa olsun hep arkandayım. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışız… Seni çok mu çok seviyorum. Biliyorum seni hiç göremeyeceğim ama seni görmek umuduyla…
Doğum günün kutlu olsun Özge’m. Seni çok seviyoruz hep arkandayız.”

@selinayeskioglu / Selinay 


“İyi ki doğdun güzellik! Karakterin, başarın bizi çok etkiledi ve bir anda HER ŞEYİMİZ oluverdin. Sen çok farklı ve özelsin bizim için. Seni çok seviyoruz. Sana olan sevgimiz her geçen gün bir önceki günden daha fazla olacak. İyi ki varsın prenses… Nice huzurlu yaşlara…

@OzgeGurelClub


“Gülüşüne öldüğüm, doğum günün kutlu olsun. Canımın içi, iyi ki hayatımdasın, iyi ki doğdun, seni çok seviyorum Özge’m. İyi ki görmüşüm o mükemmel gülüşünü. İyi ki hayatımdasın, güzeller güzelim. Seni görmek en büyük hayalim. Sarılmak, kokunu içime çekmek… Kiraz Mevsimi’nin olmadığı her saniye seni özlüyorum. Sanki doğduğumdan beri yanımdasın. Öyle yakın hissediyorum kendimi sana. Bunun sebebi, samimiyetin, içtenliğin. Hayatının devamında büyük başarılar elde etmen dileğiyle. Seni çok çok seviyorum her şeyim.”

@ozgeningulusu / Asude


“Özge’yi nasıl anlatacağımı, nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Öncelikle çok ama çok samimi, sevecen, yapmacık biri değil… Duygularımı yazabilmem inan çok zor. Ama en önemlisi biz onu Kiraz Mevsimi dizisiyle tanıdık. İnan ki seni Öykü olduğun değil Özge olduğun için bu kadar sevdik. Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki tanımışım, iyi ki doğmuşsun.”


@AmacKiraz

“Gürel, öncelikle seni bize veren ailene teşekkürler. İdolüm. Sen bi’ muhteşemsin be Gürel! Seni görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama elimde değil. Maalesef seni göremedim. Ama bir gün göreceğim. Seninle sohbet edeceğiz. Ben sana sarılacağım falan. Bunlar hep hayal işte. Hayal kurmak kolay iş tabii.
5 ŞUBAT MUCİZESİ! İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Ha bir de asıl biz seni seviyoruz karakterini değil. Lütfen bize inan ya. KM Ailesi 5 Şubatta senin için toplanacak. Seni çok çok, bi’ çok seviyorum melek yüzlüm.”

@serkaningulusu


“Sen benim hayatımda olmasaydın bir yanım eksik olurdu. Çünkü ben seninle bütünlendim Özge, iyi ki doğdun. Hayatıma giren en güzel şeysin. Sonsuza dek bizimle ol.”

@fatneyin / Fatmanur


“Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk hep seninle olsun. Gülüşün yüzünden hiç eksik olmasın. Nice mutlu senelere… Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gözlerindeki ışıltının devam etmesini diler, yanağın kocaman bir öpücük kondururdum.
Doğum günün kutlu olsun.”

@emine494


“Dünya’nın en güzel, en tatlı, en akıllı, en yetenekli, en sevimli, en güzel gülen, en iyi oyuncu, en iyi evlat, en iyi abla, en iyi teyzesi ve benim dünyam olan Özge Gürel. Seni seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.”

@ozgecancayoglu


“Özge’m iyi ki hayatımızdasın, iyi ki bizim meleğimizsin, iyi ki doğdun. Hani derler ya kelebek görse ömrü uzar diye. Bizimde senin gülüşünü görerek hayatımız canlandı. Sen bizim Özge’mizsin bunu sakın ama sakın unutma meleğim. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun. İyi ki bizimlesin.”

@ozgegurelfan55 


 “Merhaba Özge Gürel, ismin bile o kadar sevimli ve güzel ki. Özge en sevdiğim ve adım olmasını en çok istediğim isimlerden biri –kesinlikle yağcılık yapmıyorum- Kiraz Mevsimi ile hayatıma giren oyunculardan birisin fakat en farklısının da sen olduğu bilmelisin. –sen şeklinde hitap ediyorum ama karşına çıksam elim ayağıma dolaşır.- Bu yazı sana ulaşacak mı bilmiyorum, okuyacak mısın onu da bilmiyorum. Okumasan bile sana gücenmem çünkü biliyorum ki yoğunsun, seninde onlara vakit ayırman gereken ailen ve arkadaşların var. Arkadaşlarımın çoğu senin yapmacık olduğu söylüyor ama tek yaptığım şey onları duymamak için kulaklarımı kapatmak oluyor. Biliyor musun, şu anda senin bu yazıyı sesli bir şekilde okuduğunu hayal ediyorum. Gerçek olur mu bilmem ama olmasını çok isterdim. En çok sevdiğim şey ise, okulumda ve dershanemde Kiraz Mevsimi oyuncularıyla ilgili bir şey olduğunda ilk önce bana söyleniyor. Bu o kadar harika bir his ki… Sanki sizinle en alakadar kişi benmişim gibi hissettiriyor. Çoğu zaman Öykü gibi giyinmeye çalışıyorum, onun gibi davranmaya… İzlerken “Keşke benimde böyle bir hayatım olsa.” Diyorum bazen. Hayranların Öykü’yü sevmek ile seni sevmeyi karıştırıyorlar, bu gerçekten ÇOK sinir bozucu. Genelde hiçbir ünlü beni görsün diye çabalamam. İnstagram’da ‘takibe takip’
Yazanlardan da nefret ediyorum. Hatta “Serkan aşkım benim, Mrs.Çayoğlu” yazanların yerine de ben utanıyorum…
 Her neyse, konudan çok saptım. Seni kucak dolusu çok seviyorum. –Okurken ‘çok’ kelimesine vurgu yap olur mu?- Umarım bu sana iletilir.
 28. yaşın kutlu olsun! İyi doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım.”

@serkansmanager / Doğa           


“Özge’m meleğim, doğum günün kutlu olsun bir tanem. Yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin, tüm isteklerin gerçekleşsin inşallah. İyi ki doğdun, iyi ki tanıdık seni tüm samimiyetimle söylüyorum ki seni gerçekten çok seviyorum, seni Kiraz Mevsimi’nde oynayan Öykü karakteri olduğun için değil seni gerçekten sen olduğun için seviyorum. Duruşun, samimiyetin her şeyinle benim idolümsün. Seni ablammışsın gibi çok seviyorum. Sen hayatıma girdin ve birden tüm dünyam oldun resmen… Hayatın boyunca tüm güzellikler seninle olsun, iyi ki doğmuşsun, iyi ki bizim hayatımıza girmişsin melek, yüzünden o gülüşün hiç eksilmesin, nice yıllara.


@OyAz_FC





                                                                            

76 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ya biraz gec kaldim ama yine de yazayim dedim.Kiraz mevsimini televizyonda ilk gördüğümde çocuk dizisi demistim Öykü'ye de yapmacik demistim.Ama sonra nolduysa 'ilahi adalet' düşüncelerim degisti.Televizyonda 23. Bölüm verilirken rast geldim.Iste o gün başladım Kiraz mevsimine.Tam 5 gunde butun bolumleri izledim. Izledikce hislerim degisime uğradı. Oyku'ye yapmacik dediğim için o kadar pismanim ki.Sonra hislerim sevmeninde ötesine gecti.Her dakika seni gormek istiyodum.Her gece fotoğraflarına saatlerce bakıyorum. O da yetmiyo butun gun bakmak istiyorum. Neyse sozu cok uzatmamak gerek. İyiki doğdun en güzel varlık. İyiki annem zorla kiraz mevsimini açmış :)

    @enespesen386

    YanıtlaSil
  3. Seni cok seviyirum keske seni tanima sansim olsaydi ne diyebilecegimi bilemiyorum arkadaslari ayrica tebrik ediyorum iyi dogdun melek iyiki varsin seni tuz kadar seviyorum ..bir gun padisah 3 kizini cagirmis kizlarinada sormus beni. Me kadar seviyorsunuz die buyuk kizi seni cok seviyorum ortanca kizi bnde cok cok seviyorum kucuk ise tuz kadar seviyorumn demis babasi kucuk kizin sozune dayanamayip zindana atmis sonra cok dusunmus herneyse padisahin yemegi gelmis icnde tuz eksikmis padisah bu yemegin tuzu eksik demis .. Asci basi tuz dokunce ne kadar degerli ve onemli oldugunu anlamis ve kucuk kizini zindandan cikarip sarilip opmus .. Iste sende bu kadar degerlisin canim optum ....

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

  6. Gördüğüm ilk anda aklımın o anda kalması, gülümsemin beni benden alışı anlatılmayacak kadar zor,sen güler yüzlü meleğim uzun zamandır başıma gelen en güzel şeysin Sana ne zaman ilk defa ne yazdığımı düşünüyorum da o an gülümsedin belki sadece küçük bir ifade ama benim için büyük birşey benim için yüreğimin beni ezmesi. Dururken aklıma gelişin benim gülümsemem ve etraftakilerin bana deli gibi bakması ama içimdeki seni bilmiyorlar

    YanıtlaSil
  7. Bytefence License Key Free f-r-e-e for you personally. Today we bring in your case a superb software to safeguard you from that malware on your pc and best of all, it's got its activation crack, therefore you have its total version and ignore with regard to the situations look on the home pc.
    AntiMalware ByteFence fights towards malicious software in your desktop

    YanıtlaSil
  8. Great, submit, very informative.
    I ponder why the opposite experts of this sector don’t realize this.
    You must proceed your writing.
    I’m confident, you have
    a great readers’ base already!
    xlstat crack
    ccleaner pro full crack
    parallels desktop crack
    eset internet security crack with license key

    YanıtlaSil
  9. I just want to say that your article is just as great. The clarity of your message is simple
    excellent and I can assume that you are an expert on this matter.
    Well, with your permission, let me introduce you to the feed to keep you updated on future posts.
    cleanmymac x crack
    ntlite crack license key

    YanıtlaSil
  10. I'm really impressed with your writing skills, as smart as the structure of your weblog.
    Is this a paid topic or do you change it yourself?
    However, stopping by with great quality writing, it's hard to see any good blog today.
    virtualbox crack
    avira phantom vpn pro crack
    360 total security crack
    avg driver updater crack

    YanıtlaSil
  11. Cold weather! Some are very useful!
    Thanks for reading this article
    other sites are also good.


    keyscape vst torrent
    adobe audition cc crack
    windows loader

    YanıtlaSil
  12. Great web site. A lot of useful info here. I’m sending
    it to several buddies ans additionally sharing in delicious.
    And certainly, thanks for your sweat!

    wintousb
    autodesk 3ds max
    windowsspyblocker crack
    homes capes apk

    YanıtlaSil
  13. After studying many pages on your site, I love your blog.
    I have added it as a book to my catalog and will see it longer.
    Please check out my website and let me know what you think.
    avast premium security crack
    antares autotune pro crack
    magic partition recovery crack
    handy recovery crack full version

    YanıtlaSil
  14. Hello there! One of my Facebook groups shared this website with us. I came to see him too.
    easeus video editor crack
    smartgit
    serato dj crack
    final cut crack

    YanıtlaSil
  15. Very rapidly this website will be famous amid all blogging and site-building users, due to it's nice content
    winrar serial key crack
    zd soft screen recorder crack
    bitdefender total security crack
    vuescan crack

    YanıtlaSil
  16. flvto-youtube-downloader-crack-license-key can be an effectively productive slice of applications on The internet and save them onto our personal computer in another of the available formats.
    new crack

    YanıtlaSil
  17. bitwig studio crack Thanks for the post. Very interesting post. This is my first-time visit here. I found so many interesting stuff in your blog. Keep posting..

    YanıtlaSil
  18. Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far. pycharm crack

    YanıtlaSil
  19. Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. vsdc-video-editor-pro-crack

    YanıtlaSil
  20. Its really solid for you everything considered all window programming foundation. This site is surprising its article are focal and overpowering. I appreciated and bookmark this site on my chrome. This is where you can get all break programming in like way present in clear manner.
    https://letcracks.com/

    YanıtlaSil
  21. Its truly strong for you everything considered all window programming establishment. This site is astonishing its article are central and overwhelming. I appreciated and bookmark this site on my chrome. This is the place where you can get all break programming in like manner present in clear way.
    https://cracksmad.com/

    YanıtlaSil
  22. This article really very amazing. Thanks for sharing this article with us. Keep it up and write better than this article.
    wondershare filmora crack
    reflector free download full version
    photoscape x pro crack
    netflix torrent download

    YanıtlaSil
  23. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Avast Driver Updater Key . Kindly click on here and visit our website and read more

    YanıtlaSil
  24. I am really pleased by your writing skills and the appearance of your blog.
    Is it a sponsored topic or did you personalize it?
    Any method to retain the wonderful level of writing, a great weblog like this nowadays is unusual
    vst plugins crack
    filesearchex crack

    YanıtlaSil
  25. What the? I know this is a theme, but I was wondering if you know where I can find the captcha plugin for my comment form?
    I use the same blogging platform as yours and I have it
    are you struggling to find it? Thank you!
    passware kit forensic crack

    YanıtlaSil
  26. We are fortunate to have an innovator like you amongst us.

    rekordbox dj crack

    dll files fixer crack

    YanıtlaSil
  27. It is wonderful to be here with everyone, I have a lot of knowledge from what you share, to say thank you, for more info visit, cracksz.com

    diskgenius-for-mac crack free download
    pluraleyes crack free download
    aact-crack free download
    windows-server crack free download

    YanıtlaSil

  28. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am having troubles with your RSS. I don’t understand the reason why I am unable to join it. Is there anybody having the same RSS issues? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!!
    nxpowerlite desktop crack
    tarma installmate crack
    xmedia recode crack

    YanıtlaSil
  29. Wow, amazing block structure! How long
    Have you written a blog before? Working on a blog seems easy.
    The overview of your website is pretty good, not to mention what it does.
    In the content!
    vstpatch.net
    AVG Internet Security Crack
    YTD Video Downloader Pro Crack
    Kaspersky Total Security Crack
    Grammarly Crack
    Notepad++ Crack

    YanıtlaSil
  30. Nice post, Keep it up. Thanks for sharing.
    Office 2019 crack

    YanıtlaSil
  31. Someone is necessarily helping in creating critical articles I can name.
    This is the first time you visit your site and so far? I was amazed at the analysis you did to create this amazing current edition.
    Fantastic Process!
    pycharm crack
    plex media server crack

    YanıtlaSil
  32. I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
    Foxit Reader Crack Registration Key
    Gameplay: Grand Theft Auto V For PC
    WYSIWYG Web Builder Crack Full Version

    YanıtlaSil
  33. I use this software and no errors or errors were discovered, so I think this is the best choice.
    Multilingual skills and collaboration have been very helpful to me.
    ashampoo burning studio crack
    idm crack serial key
    wondershare video editor crack
    furmark crack

    YanıtlaSil
  34. Wow, this is a great blog design! How long are they allowed to stay in their current state?
    Have you ever created your own blog? You made the blog simple.
    Everything about your site is great, not to mention the content.I use this software and no errors or errors were discovered, so I think this is the best choice.
    Multilingual skills and collaboration have been very helpful to me.Excellent article. I really like it and I'm very impressed with your work in this article. Keep it up and keep sharing this kind of useful and useful information with us. Thank you for sharing with us.
    norton security scan crack
    auslogics disk defrag ultimate crack
    bitrecover pst converter wizard crack
    adobe premiere pro crack

    YanıtlaSil
  35. I like this article. I was searching over search engines and found your blog and it really helps thank you very much…
    audials one platinum you could manipulate your media to your laptop and inside the cloud, but you can effortlessly switch it to cellular gadgets too. audials one platinum could be done very quickly with a cable, or with the Audials One Platinum Crack app if you don’t want to apply a cable. audials one platinum amusement with the Audials player for movies, collection, live television, podcasts, movies, audiobooks, and radio stations. audials one platinum

    YanıtlaSil
  36. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
    It Is very Wounder Full Post.
    examdiff pro master edition crack
    examdiff pro master edition crack
    examdiff pro master edition crack
    examdiff pro master edition crack

    YanıtlaSil
  37. Great Blog, Thanks for sharing this Amazing information. Very helpful for me.
    Cooking Simulator Crack
    cubasepro crack

    YanıtlaSil
  38. This software is useful for update and install all assortment of motorists truly quite easily.
    It steerage nearly all doing work models like windows 7.
    because you can pull the information up whenever you need to.
    microsoft office 2010 crack
    libreoffice crack
    cyberlink youcam crack
    pdfzilla crack

    YanıtlaSil
  39. Fantastic and useful information.
    I'm glad to hear you're doing well.
    Thanks for providing this useful information! Please keep us posted.
    Here you go. Thanks for sharing.
    obd auto doctor license key
    pluraleyes crack
    coreldraw 2018 crack
    pixellu smartalbums crack

    YanıtlaSil
  40. Thank you for your dedication.
    to your website and the content you provide.
    It's always refreshing to stumble onto another blog.
    reprinted material that is unnecessary. Great job!
    I've saved your site to my favourites and subscribed to your RSS feeds through Google.
    visual studio crack
    speedify crack
    anytrans crack
    data rescue crack

    YanıtlaSil


  41. This is a great blog! Your site is loading too fast!
    What type of web server do you use? Can you send me an affiliate link for your web host?
    I hope my site loads as fast as yours.
    f secure freedome vpn crack
    nikon camera control pro crack
    anytoiso professional crack
    twist crack

    YanıtlaSil
  42. Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.
    kaspersky antivirus crack
    advanced systemcare crack
    avg-antivirus crack
    folder lock crack serial key
    total av antivirus crack

    YanıtlaSil
  43. Woah! This site's template/theme appeals to me much.
    It's straightforward, yet it's effective. Getting the "perfect balance" might be difficult at times.
    between excellent usability and aesthetics, I think you did a fantastic job on this.
    Furthermore, the blog is quite rapid to load.
    I'm using Firefox. Fantastic website!
    spyhunter crack
    ashampoo burning studio crack
    advanced x64componentspm crack
    tiny media manager crack

    YanıtlaSil
  44. Nice article. I think it is useful and unique article.
    I love this kind of article and this kind of blog.
    Nice to be visiting your blog again, it has been months for me.
    iobit uninstaller crack
    paragon ntfs crack
    microsoft office 2016 crack
    winzip crack

    YanıtlaSil
  45. Excellent job on the article! I recently discovered your site and wanted to let you know how much I like it.
    The time I spent reading your blog entries has been well spent.
    As a last resort, I've signed up for your RSS feed and am hoping for the best.
    In the meantime, I'll be waiting for you.
    avast internet security activation code
    davinci resolve activation key
    crackdown pc key crack codex free
    disk drill pro 4 1 551 0 crack
    cyberlink photodirector 8 crack
    cyberlink photodirector 8 crack

    YanıtlaSil
  46. Nice information. I’ve bookmarked your site, and I’m adding your RSS feeds to my Google account to get updates instantly. DVDFab Crack

    YanıtlaSil
  47. I went to your website. I admire you and your efforts. I appreciate your efforts.
    If you're looking for the most recent edition and what's new, you've come to the right place.
    I hope you find this website useful. Thanks!
    mediahuman youtube downloader crack
    adobe premiere elements crack
    ashampoo antivirus crack
    gstarcad crack
    magic partition recovery crack latest version
    pluraleyes crack with serial keys free download
    easeus data recovery wizard crack
    windows 8 activator free latest

    YanıtlaSil
  48. Hooray, I'm still visiting, how are you all? This post hosted on this website is really interesting. Your way of talking about everything in this paragraph is very fun, individually.
    it's easy to understand, thanks
    much more. Very good information. Fortunately, I stumbled upon your site (crashed).
    I ordered the latest book! I have visited various blogs, but music videos are available on this very good site. Your style is very different from my other people's style.
    reading things from.
    microsoft security essentials crack
    corel paintshop pro crack
    usb disk security crack
    pcloud crack

    YanıtlaSil
  49. I also love the theme/design, I don’t have time to go through it all at the moment but I have
    saved it and also added your RSS feeds, so when I have
    the time I will be back to read a lot more, Please do keep
    up the awesome work.
    open canvas crack
    movavi video converter crack
    pcunlocker enterprise iso crack

    YanıtlaSil
  50. Hi There. Great content. I appreciate this software.https://cracksys.com/3dmark-crack/

    YanıtlaSil
  51. This is a large cup. On your website, keep up the good work.
    Your blog has a lot of potential, and I look forward to exploring it further.
    Thank you very much for your hard work. I'm going to go out and find it for myself.
    It's something I'd suggest to others. They will, I am certain.
    utilise this website
    nordvpn crack
    shaperbox crack
    reason crack
    edraw max crack
    xforce crack keygen
    avast cleanup crack
    tenorshare icarefone crack
    spyhunter crack

    YanıtlaSil

  52. Hello, I just discovered your blog on Google and I like it.
    it's quite handy. I'll look at the Brussels sprouts.
    If you continue to do so in the future, I will appreciate it. Many people will benefit from it.
    based on your writing Greetings. Thanks for sharing.
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack
    wise folder hider pro crack

    YanıtlaSil
  53. Hi! Please know how much I appreciate your site and how much I look forward to the new content you provide.
    For which of your blog posts do I have to pay?
    Interested parties are encouraged to share their knowledge of other online services that may be of interest to me.
    It's really you.
    zonealarm antivirus crack
    icecream screen recorder crack
    avast premier crack key download
    coreldraw graphics suite 2017 crack

    YanıtlaSil

  54. I’ve been surfing on the web more than 3 hours today, yet I never found any stunning article like yours.
    It’s alluringly worth for me.
    As I would see it, if all web proprietors and bloggers made puzzling substance as you did.
    the net will be in a general sense more beneficial than at whatever point in late memory.

    startisback
    magix vegas movie crack
    abelssoft screenvideo crack
    abelssoft startupstar crack
    enfocus pitstop crack
    star watermark professional crack

    YanıtlaSil
  55. Thanks to the free offer, I was able to get my hands on it right away, and it's running smoothly and intuitively.https://wellcrack.com/any-video-converter-crack/

    YanıtlaSil
  56. Your information was quite beneficial to me, and I appreciate you sharing it with me.https://wellcrack.com/netflix-cracked-for-pc/

    YanıtlaSil
  57. thanks for sharing!
    https://crack-links.com/teamdrive-crack/

    YanıtlaSil
  58. I guess I am the only one who came here to share my very own experience. Guess what!? I am using my laptop for almost the past 2 years, but I had no idea of solving some basic issues. I do not know how to Crack Softwares Free Download But thankfully, I recently visited a website named xxlcrack.net/
    Autodesk Netfabb Ultimate Crack
    Autodesk Inventor Crack

    YanıtlaSil
  59. Uninstall Tool Crack Have you ever installed a program on your computer only to realize it wasn't what you were looking for, or worse, it was causing issues with your system? Or maybe you're just looking to free up some space on your hard drive?

    YanıtlaSil