4 Şubat 2015 Çarşamba

Biyografi



Hepimiz onu çok seviyoruz, çok çok çok seviyoruz…

 Önce ekranda duruşunu sevdik, sonra içtenliği, sonra birçok neden birikti içimizde kabına sığmadı, sığamadı.
Şimdi röportajlarından yakaladığımız, önemli olduğunu düşünüp altını çizdiğimiz yazıları sizlerle paylaşalım diyoruz. Özge Gürel’i tekrar keşfetmeye hazır mıyız?
 5 Şubat 1987 yılında Silivri’de doğdu. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret okudu fakat bu bölümü ne kadar severek okuduğunu bir de ona sormak gerek. Uluslararası ticareti hiç severek okumamış çünkü. Hatta bir röportajında “Bir daha üniversiteyi okuyacak olsam sanat tarihi okurdum.” Bile demiş. Kızımızın sayısal derslerde arası pekiyi değil.☺
 Onu en çok oynadığı Kiraz Mevsimi dizisiyle tanıdık ve sevdik. Kısa bir zamanda sosyal medyanın da en çok bahsettiği isimlerden biri oldu. Fakat sosyal medyanın geçici bir heves olduğunu vurguladı ve bu geçici hevese kendini hiç kaptırmadı. Yapılan röportajlarda sosyal medyayı sadece ihtiyaç dahilinde kullandığını genç oyuncu en çokta bu samimiyetle bizlerin sevgisini kazandı. Evet, hayranlarını seviyor ama sevmekten çok onu desteklediğimiz için teşekkür ediyor. Hatta Evos Angels dergisi eylül ayı sayısına verdiği röportajında “Dışarıda ve sosyal medyada çok güzel tepkiler alıyorum ve o kadar mutlu oluyorum ki hepsine buradan teşekkür ederim.” Diye bahsetti. Bizlerde onu çok seviyor ve her zaman destekçisi olduğumuzu bir kez daha duyuruyoruz.
 Kendisinden söz ederken de samimiyetiyle konuşulan Özge, hayatını akışına göre yaşadığını belirtiyor nitekim El Ele dergisine verdiği röportajında oyunculuğun kendisi için önemini vurguluyor fakat hayatının merkezin oyunculuğun değil kendisinin olduğunu söylüyor.
  Fanlarının da çok iyi bildiği gibi bebekleri çok ama çok seviyor. Yine El Ele dergisine verdiği röportajında onu en çok hayvanların ve bebeklerin güldürdüğünü söylüyor.
 Gelelim Özge Gürel ve modaya…
 Moda onun için tam bir rahatlık, beyaz tişörtleri çok seviyor! En önemli aksesuarlarının şapkaları ve gözlükleri olduğunu belirtiyor ve takı kullanmadığını da ifade ediyor.
 El Ele dergisindeki röportajında “Hayatını ne için değiştirirsin?” sorusuna, “Aşk için.” Diye yanıt veren Özge aşka önem veriyor, bu duyguyu da rahat yaşadığını ifade ediyor.
 Son olarak Özge, sosyal medyada gördüğü ilgi için şöyle bir yorumda bulunmuş:
“Bugün Kiraz Mevsimi var ilgi çok yüksek yarın Kiraz Mevsimi biter ve herkes bir köşeye çekilir ilgi yok olur.” Bu sebeple: “Sosyal medya sadece bir ihtiyaçtır benim için.” Demiş. Bende hepimizin adına ona buradan bir yanıt vermek istiyorum…

 “Kiraz Mevsimi biter ama Özge Gürel kalır ve bize her mevsim seni hatırlatır.” 
                                                                          
@cagla1609 , @addictedozge       

2 yorum: